Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 273 днів. За цей час ми опублікували 23464 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У Києві запустили першу камеру автофіксації порушень правил дорожнього руху, яка фіксує факт перетину смуги громадського транспорту, повідомляє сервіс Штрафи UA.

Лише за перший день роботи камера зафіксувала понад тисячу таких порушень.

Камера запущена у тестовому режимі, а це значить, що наразі штрафи не виписуватимуть. Та коли функціональність запустять офіційно, водіїв почнуть штрафувати за рух смугою громадського транспорту.

Системи автоматичної фіксації порушень почали працювати у Києві навесні цього року. Наразі вони фіксують лише перевищення швидкості.

У МВС ще влітку анонсували нові функції камер, а саме контроль проїзду перехресть на червоне світло та рух смугою громадського транспорту.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button