Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23637 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах


З першого березня «Укрзалізниця» має намір провести індексацію тарифів на перевезення пасажирів на 2% щомісячно, що принесе компанії понад півмільярда гривень доходів. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на фінзвітність УЗ.

Наступного року «Укрзалізниця» очікує на 3,5 мільярда гривень чистих прибутків, у 2020 році уряд затвердив планові прибутки УЗ на рівня 69 тисяч гривень.

Виручку очікують у 86,5 мільярда гривень, що на 15,4% більше за планову виручку цьогоріч. Капітальні інвестиції зростуть понад як удвічі – до 27,2 мільярда гривень. З них 7,3 мільярда – на капбудівництво, 8,5 мільярда – на купівлю основних засобів, 5,8 мільярда – на їхню модернізацію і 5,2 мільярда – на капремонт.

Вантажні перевезення принесуть на 5,2% менше доходів УЗ відносно плану на 2020 рік та становитимуть 72 мільярда гривень.

Доходи від пасажирських перевезень очікують на рівні 7,8 мільярда гривень, тобто понад удвічі більше за очікувані результати цього року. Додаткові доходи становитимуть 557,9 мільйонів гривень.

Нагадаємо, «Укрзалізниця» з першого листопада на 15% знизила вартість квитків на всі потяги категорій Інтерсіті і Інтерсіті+.

Фото: facebook.com/Ukrzaliznytsia

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button