Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 281 днів. За цей час ми опублікували 23517 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: twitter.com/j7BtdRqHQluKYpz

У соцмережах шириться відео з дівчиною, яка безуспішно намагається пройти Андріївським узвозом під час ожеледиці ввечері 10 грудня.

Чимало користувачів фейсбуку пишуть, що так само проповзали деякі ділянки вулиць.

За вечір травмувалися 163 людини. Як зазначила в коментарі Українській правді керівниця пресслужби Департаменту охорони здоров’я у КМДА Наталія Вишневська, це перше масове звернення до травмпунктів з початку холодів.

Вранці біля травмпункту на вулиці Мостицькій. Фото: Вікторія Владі

У «Київавтодорі» запевняють, що почали обробляти вулиці протиожеледними засобами ще до початку ожеледиці, але погодні умови виявилися надто складними. Одні й ті ж ділянки доводилося обробляти по кілька разів.

«Однак хідники біля кафе, ресторанів, магазинів зобов’язані обробляти самі підприємці», – пояснюють у «Київавтодорі».

Станом на вечір 10 грудня в Києві через ожеледицю сталося принаймні 127 аварій. Про це РБК-Україна повідомив пресофіцер Патрульної поліції Максим Голобородько.

В аеропорту «Бориспіль» літакам доводилося розвертатися та сідати в аеропортах вильоту або в резервних.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button