Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 289 днів. За цей час ми опублікували 23579 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

SMM-спеціалісти, таргетологи та автори контенту для INTEL, GAP, Bulgari, Cuba Camp, Fairmont Grand Hotel, BEEF meat & wine, UNIT.City, «Укрзолото», Chupa Chups, Mentos проводять навчальний онлайн-курс, результатом якого стане опанування професії SMM-спеціаліста. 

Відеозаписи уроків будуть доступні для перегляду протягом року, а освітні матеріали, приклади стратегій та інструкції – залишаться назавжди. 

Впродовж 6 тижнів ви навчитеся креативному SMM, налаштуванню таргетингової реклами в Facebook, Instagram. Будете створювати проєкти для Messenger, Telegram і TikTok, писати сильні рекламні оголошення для соціальних мереж та сценарії відеороликів на YouTube і TikTok, робити мобільні фото та вести сторінки брендів. Курс складається з 17 семінарів та 20 годин практичних занять. 

Освітня програма відповідає міжнародним стандартам та навчає компетенціям, якими повинен володіти сучасний SMM, TARGETING & CONTENT фахівець. Після навчання на курсі – стажування у викладачів і партнерів школи. 

Серед викладачів програми – відомий SMM-менеджер PornHub Дмитро Колодін та екс. креативний директор агенції SETTERS Віктор Віт. Докладний перелік 17 викладачів програми за посиланням. 

Видається сертифікат про отримання нових компетенцій.

Докладна інформація про вартість навчання, приклади семінарів та відгуки випускників за посиланням. Поставити питання кураторам і викладачам можна в facebook, telegram, [email protected] за тел. 044 362 28 36, 067 508 68 58. 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button