Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 282 днів. За цей час ми опублікували 23535 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах


Крюківський вагонобудівний завод передав «Укрзалізниці» два сучасних вагони габариту RIC, які можуть використовуватися на європейській колії стандарту 1435 міліметри, повідомив глава філії «Пасажирська компанія» Олександр Перцовський.

Перцовський назвав ці вагони «іншим виміром». У кожному купе є умивальник та пеленальний столик. Також вагон оснащений мультимедійною системою, душовою та відеонаглядом.

«Укрзалізниця» планує використати ці вагони для відновлення міжнародних поїздок відразу після карантину. У вагоні всього 12 купе, одне з них технічне, він розрахований на 22 або 33 пасажири, в залежності від компоновки розсувних перегородок купе.

Крюківський вагонобудівний завод представив оновлений пасажирський вагон габариту RIC у 2017 році. Ці вагони повинні були використовуватися на маршруті Київ-Відень.

Фото:facebook.com/oleksandr.pertsovskyi

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button