Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 269 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Hays Post

У місті Гейс, штат Канзас, США, збудували двосмугову кільцеву розв’язку у формі арахісу, повідомляє місцеве видання Hays Post.

Після облаштування розв’язки на перехресті прибрали світлофори. Схема руху доволі проста: перед перехрестям слід дати дорогу автомобілям, а заїхавши на розв’язку, водій має просто рухатися з потоком без зупинки.

Водіям рекомендують керуватися двома правилами: 1) перед перехрестям поступитися дорогою, 2) на перехресті їхати без зупинки. Фото: haysusa.com

Після відкритя розв’язки п’ятого грудня транспортники уважно спостерігали трафік протягом першого тижня.

«Вона працює так ефективно. Неймовірно. Я знала, що вона буде хорошою, але не уявляла наскільки», – тішиться віце-мерка Сенді Джейкобс. Сама вона проїжджає розв’язкою приблизно 10 разів на день.

До кінця 2021 року планують завершити будівництво ще трьох розв’язок на цій магістралі. Загальна вартість проєкту становить 13,1 мільйона доларів.

Дивіться відео: У Манчестері з’явилася велорозв’язка, яка повністю відокремлює велосипедистів від трафіку

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button