Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 268 днів. За цей час ми опублікували 23429 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах


Україна піднялася на чотири позиції в Індексі свободи людини – Human Freedom Index 2020. Тепер країна посідає 110-е місце у рейтингу з 162 держав, повідомляє американська неполітична дослідницька організація Інститут Катона.

Індекс вказується від нуля до десяти, де десять демонструє найбільшу свободу. Україна посідає 110-е місце з індексом 6,45.

У першій трійці – Нова Зеландія (8,87), Швейцарія (8,82) та Гонконг (8,74). «Сусіди» України в рейтингу – Кот-д’Івуар (109) та Індія (111).

Індекс ґрунтується на 12 показниках, до яких входять верховенство права, безпека та захищеність, свобода пересування, свобода віросповідання, розвиток громадянського суспільства, свобода слова та передачі інформації, ідентичність і відносини, розмір органів держуправління, правова система та права власності, доступ до стійкої валюти, свобода торгівлі на міжнародному рівні, регулювання кредитування, праці та бізнесу.

Фото: 24tv.ua

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button