Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 298 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Президент Володимир Зеленський із дружиною у святковому містечку на Банковій. Фото: пресслужба Офісу президента 

Співробітників Держпродспоживслужби Києва обурили натовпи людей, які збираються на новорічних локаціях, на тлі пандемії коронавірусу. Тому планують посилити контроль за всіма святковими заходами, зокрема за ярмарками. Про це Сьогодні заявив голова відомства Олег Рубан.

«Ми спостерігали масове скупчення людей, недотримання безпечної дистанції, маскового режиму й елементарних протиепідемічних заходів. Тому консультації закінчилися. Тепер подібні ярмарки просто будуть закриватися, а їхніх організаторів притягатимуть до кримінальної відповідальності», – сказав Рубан.

За його словами, це стосується усіх новорічних локацій, де не дотримуються правил карантину.

Водночас у КМДА анонсують проведення сільськогосподарських ярмарків, які відбудуться 26-27 грудня у різних районах міста.

Нагадаємо, цьогоріч через пандемію коронавірусу в КМДА заявили, що офіційне святкування Різдва і Нового року обійдеться без фудкортів і концертів. Натомість буде новорічний маршрут від Арки дружби народів до Контрактової площі.

Облаштування святкового маршруту. Фото: Великий Київ

Водночас святкове містечко відкрили поблизу офісу президента на Банковій.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button