Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 290 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Patricia Zavala, Unsplash

З першого січня українські мобільні оператори Київстар, Vodafone і Lifecell збільшать деякі тарифні плани, повідомляє РБК-Україна.

Для клієнтів Київстар тариф «Безлім» зросте майже вдвічі – з 95 гривень на місяць до 175 гривень. Також зміняться тарифи для контрактних абонентів, які користуються послугами три роки та більше – такі складають 1,5% усіх абонентів Київстар. Оператор почав розсилати їм повідомлення про необхідність змінити тарифний план до 31 грудня.

«Ціни на послуги не можуть залишатися без змін довгий час. На вартість впливає інфляція, зростання курсу валют (оператори купують обладнання в іноземних постачальників), збільшення витрат на модернізацію і будівництво мереж для забезпечення високої якості зв’язку. Наприклад, Київстар щороку вкладає близько 5 мільярдів гривень у підтримку якісної роботи мережі. Тому періодично всі оператори та інтернет-провайдери переглядають вартість у старих тарифах», – пояснюють у компанії.

Vodafone з 28 грудня піднімає тарифи для пакету Smart XS – до 45 гривень, Smart S – до 85 гривень, Vodafone 4G Smart M – до 130 гривень.

Lifecell із 13 січня змінить вартість тарифних планів «Лайфхак», «Інтернет Жара», «Залізна двадцятка», «4 Безліміти 2019», «Жара GO», «Жара GO PLUS», «Комфорт». Зокрема, буде змінена вартість пакетів послуг на 4 тижні/30 днів, а для деяких тарифів також і пакет послуг на один день. Абонентам цих тарифних планів буде надане право безкоштовно змінити тариф на будь-який інший з відкритих для підключення.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button