Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 299 днів. За цей час ми опублікували 23648 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Депутати Київради підтримали збільшення фінансування Громадського бюджету Києва на 2022 рік до 200 мільйонів гривень, а на 2023 – до 220 мільйонів, повідомляє пресслужба КМДА.

Із 30 жовтня 2020 року на сайті ГБ стартувала подача проєктів Громадського бюджету 2022 року. У ГБ-6 можна подавати проєкти у двох категоріях: великі та малі проєкти. Вартість малих – від 100 до 999 тисяч гривень, великих – від одного до трьох мільйонів гривень. Виділені кошти спрямують на реалізацію малих проєктів – 40%, і великих проектів – 60%.

Наразі подано вже 49 проєктів на суму майже 18 мільйонів гривень: три великі проєкти на суму 6,3 мільйони гривень, 46 малих на суму 11,5 мільйонів гривень. Починаючи з ГБ-6, можна буде проголосувати за десять проєктів.
Мінімальна кількість голосів підтримки, яку необхідно набрати проєкту для включення до переліку проєктів: один голос на кожну одну тисяч гривень запланованого обсягу бюджетних видатків на проєкт.

Проєкти, які не перемогли, але набрали мінімально необхідну кількість голосів направляються до розпорядників бюджетних коштів для визначення доцільності їхньої реалізації поза рамками передбаченого фінансування. Проєкти можна подавати до 24:00 11 березня 2021 року.

Раніше депутати планували урізати видатки на Громадський бюджет у 2022 і 2023 роках з 170 до 100 мільйонів гривень.

Фото: gb.gov.ua

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button