Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 289 днів. За цей час ми опублікували 23582 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/stolar.vadim

Вадим Столар, київський забудовник і народний депутат від ОПЗЖ, запускає новий медіахолдинг новий Live Network, в який увійдуть регіональні телеканали Kyiv.Live, Odesa.Live та Kharkiv.Live, повідомляє Детектор.Медіа.

Керуватиме новим холдингом команда компанії «Інститут когнітивного моделювання». «Ми реформуємо канали в Одесі та Києві. Започатковуємо діджитал-напрямок, який буде рівноцінним телебаченню», – сказали керівні партнери холдингу Live Network.

Міський телеканал Kyiv.Live – переформатований Rabinovich TV – розпочав мовлення у серпні 2020 року в аналоговому та цифровому ефірі. Незабаром запустився й Odesa.Live. Новий канал у Харкові, попередньо, розпочне мовлення навесні 2021 року.

«Уже наступного року розпочне мовлення Kharkiv.Live, а пізніше телеканали холдингу Live Network з’являться й в інших містах України», – розповів Столар.

Вадим Столар – співвласник київського бізнес-центру 101 Tower, директор «Київоблжитлобуду». Згідно з досьє Чесно, Столара пов’язують з аферою «Еліта-Центр» та будівництвом торговельно-офісного центру на вулиці Богдана Хмельницького, 7 (нині Музей історії Києва).

Узимку та навесні 2014 року Столар був керівником патронатної служби голови КМДА. 2017-го журналісти помітили його на приватному літаку разом з мером Віталієм Кличком і народним депутатом Максимом Микитасем.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button