Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 246 днів. За цей час ми опублікували 23258 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Laura Chouette, Unsplash

Мобільний застосунок Kyiv Smart City без попередження припинив працювати, і користувачі отримали повідомлення, що всі сервіси – зокрема й електронний квиток – перенесено у новий застосунок, «Київ Цифровий».

 

«Для нас це стало такою самою несподіванкою як і для всіх киян. Ми так само дізнались про це з новин. Наша команда не має жодного відношення до розробки та реалізації нового застосунку “Київ Цифровий”, але ми не змогли не помітити схожість у дизайні та інтерфейсі між ними», – заявили «Хмарочосу» в Kyiv Smart City.

«Не зайвим буде сказати, що ні в яку далечінь під музику ми не вирушали. Команда Smart City продовжує розробляти нові та покращувати вже запущені сервіси не тільки для Києва, але й для всіх міст України», – додали розробники.

Відтепер щоб користуватися Kyiv Smart Card слід завантажити новий застосунок «Київ Цифровий». Усі поїздки та QR-квитки мають бути автоматично перенесені в нову програму. Увійти у свій аккаунт в новому застосунку можна за допомогою номеру телефону. Потім програма запропонує відсканувати штрихкод Kyiv Smart Card або ввести номер вручну, а також ввести чотиризначний пінкод, розташований праворуч від штрихкода.

Під час завантаження «Київ Цифровий» повідомляє, що використання застосунку автоматично вимикає Apple Wallet – раніше через одночасне спрацьовування обох програм власники айфонів мали труднощі з валідацією квитка за допомогою смартфона.

Нагадаємо, рік тому в КМДА повідомляли, що запровадження електронного квитка у громадському транспорті Києва обійшлося приблизно у 504 мільйони гривень. Активісти нарахували за тендерами суму в 800 мільйонів.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button