Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 293 днів. За цей час ми опублікували 23609 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У столиці Мексики дев’ятого січня сталася пожежа у диспетчерському центрі метрополітену, через що зупинилися шість гілок метрополітену, повідомляє AP.

Загинула 20-річна співробітниця поліції – вона зірвалася з четвертого поверху будівлі диспетчерського центру. Ще 32 людини постраждали від диму.

Пожежа, як повідомляється, сталася через витік рідини у трансформаторах, повідомляє infobae.

Через пожежу зупинилися половина з 12 гілок метро Мехіко. Щоб уникнути колапсу, пасажирів почали безкоштовно перевозити наземним транспортом.

Метро Мехіко – другий за розміром метрополітен у Північній Америці, після нью-йоркського. До пандемії метро мексиканської столиці перевозило понад 130 мільйонів пасажирів щомісяця.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button