Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 287 днів. За цей час ми опублікували 23563 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Вистава «Камінний господар». Фото: theatreonpodol.com

У період січневого локдауну, який триватиме до 24 січня включно, Театр на Подолі, Театр на Липках, а також Національна філармонія пропонують глядачам подивитися вистави й концерти онлайн.

Так, Театр на Подолі 14 та 22 січня транслюватиме в інтернеті виставу «Сто тисяч» за п’єсою Карпенка-Карого. Квиток коштує 120 гривень.

15 і 22 січня показуватимуть відеоверсію «Камінного господаря» за Лесею Українкою. Разом із «Театром 360 градусів» створили постановку з інтеграцією 3D-копій акторів і декорацій. Вартість перегляду – 150 гривень. Посилання на трансляцію активне протягом трьох днів.

Театр на Липках пропонує для онлайн-перегляду такі вистави: «Вишневий сад», «Шинель», «Фігаро/Шалений день», «Лісова пісня» для дорослих та «Кицин дім», «Чарівна Пеппі», «Привид замку Кентервіль» для дітей.

Щоб переглянути обрану виставу, слід оплатити 100 гривень за доступ за посиланням, надслати підтвердження на фейсбук-сторінку театру або поштою й отримати поислання на відеопоказ. Інструкцію з посиланнями Театр на Липках розмістив у фейсбуці.

Національна філармонія також організовує низку виступів онлайн. 13 січня виконуватимуть Генделя і Гауде, 15 січня – Гайдна, 16 січня – Моцарта, 18 січня – Вівальді та П’яццоллу, 20 січня виступатиме квартет гітаристів, а 21 січня гратимуть твори Баха, Моцарта, Паганіні, Россіні, П’яццолли та Чайковського. Квиток на будь-який з концертів коштує 50 гривень.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button