Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 300 днів. За цей час ми опублікували 23656 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах


В Україні подорожчають квитків на пасажирські перевезення. Вартість квитків на потяги зміниться через індексацію тарифів, яка не проводилася від 2018 року. Про це заявив міністр інфраструктури Владислав Криклій, повідомляє ТСН.

Криклій зазначив, що два роки не проводилася індексація пасажирських перевезень, які збиткові для «Укрзалізниці». Індексація планувалася у 2020 році, але, за його словами, через коронавірусні обмеження в цьому не було сенсу. Наразі заплановано, що від березня щомісяця робитимуть індексацію по 2%.

Відповідно до фінансового плану «Укрзалізниці» вартість квитків на потяги повинна була зрости на 2% у березні 2020 року та по 2% щомісяця до кінця року. Так, до грудня 2020 року вартість квитків на пасажирські перевезення мала б зрости майже на чверть – на 22%.

Раніше в Мінінфраструктури заявили, що перевізник не отримує необхідного фінансування від держави, а у 2019 році компанія перевезла пільговиків на 1,07 мільярда гривень, а держава компенсувала їй лише 136 мільйонів гривень.

Фото: uz.gov.ua

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button