Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23472 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото зі сторінки instagram.com/child_of_socialism/

На вулиці Курнатовського, що на київській Воскресенці, почався демонтаж модерністського критого басейну, збудованого у 1980-х роках для Олімпіади. Про це повідомляється на інстаграм-сторінці child_of_socialism.

Скріншот зі сторінки instagram.com/child_of_socialism/

На місці басейну олімпійського резерву «Київміськбуд» зводитиме багатофункціональний комплекс «Курнатовського». Квартири зараз продають за ціною від 21 тисячі гривень за метр квадратний.

Забудовник стверджує, що 25-поверховий чотирисекційний будинок стане «чудовим місцем проживання для людей, які цінують розмірене життя, адже навколо малоповерхова забудова і багато зелених зон, а сам мікрорайон нагадує радше тихе передмістя». За інформацією на сайті ЛУН, житловий комплекс планують здати до кінця 2023 року.

Раніше у «Київміськбуді» заявляли, що модерністська будівля басейну – «це жахливий спадок часів СРСР».

Фото: Levshev, wikimapia.org

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button