Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 284 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах


Комісія з регулювання азартних ігор і лотерей видасть першу після легалізації азартних ігор ліцензію на таку діяльність. ТОВ «Спейсикс» отримає ліцензію на організацію та проведення азартних ігор в інтернеті.

«Спейсикс» стала першою компанією, яка, після легалізації азартних ігор в Україні, отримала вітчизняну ліцензію на таку діяльність.

Раніше комісія відхиляла все заявки на ліцензії – дозвіл компанія отримала з четвертої спроби, пише «Новое время». Раніше Комісія тричі залишала без розгляду заяви цієї компанії. Регулятора не влаштовували відсутність повної інформації про бенефіціара, печатки на документах та інформації про бренд організатора азартних ігор.

Згідно з даними Державного реєстру свідоцтв України на знаки для товарів і послуг, ТОВ «Спейсикс» є власником знаку для товарів і послуг «Космолот».

За даними аналітичної системи YouControl, компанія зі статутним капіталом в 30 мільйонів гривень була зареєстрована 28 березня 2020 року. Керівником і кінцевим бенефіціаром компанії, зареєстрованої в Києві, є Сергій Потапов.

У профілі Потапова в linkedin сказано, що він з серпня 2015 року по нинішній час займає пост СЕО компанії OnsetGame. Сайт OnsetGame наразі недоступний. Потапов в березні 2014 року почав працювати в компанії Zeo Alliance, де трудився півтора року. Крім цього, він разом з жителем Дніпра Антоном Федоткіним володіє також (по 45%) ТОВ «Спорт аффілейт маркетинг», основним видом діяльності якого вказана діяльність рекламних агентств, а також діяльність у сфері виробництва кіно- і відеофільмів, телевізійних програм.

Фото: Kay, unsplash.com

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button