Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 278 днів. За цей час ми опублікували 23486 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: пресслужба головного сервісного центру МВС

Сервісний центр МВС (раніше називався МРЕВ), де надають послуги для водіїв, переїхав із вулиці Туполєва на вулицю Перемоги, 20. Це локація між Кільцевою дорогою, метро «Житомирська» та парком «Совки» (у центрі просять не плутати з проспектом Перемоги).

Це найстаріший сервісний центр МВС – у 1943 на Туполєва вперше після визволення Києва був офіційно зареєстрований автомобіль НКВС УРСР з номерами ФП45-45. У 2015 році Міністерство внутрішніх справ реформувало МРЕВ разом із ДАІ й перейменувало їх на сервісні центри.

У новій будівлі на вулиці Перемоги центр розмістився в приміщенні площею понад дві тисячі квадратних метрів. Тепер тут є інтерактивний дитячий куточок та полиця для буккросингу.

Наразі іспити на водійські права ще не приймають – зала для здачі тестів є, але не облаштовано майданчик для практичних іспитів. Ним планують зайнятися, коли налагодиться погода.

У сервісному центрі реєструють і перереєстровують автівки, видають посвідчення водія, видають номерні знаки тощо. Центр працює з вівторка до суботи.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button