Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 273 днів. За цей час ми опублікували 23454 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: newstorycharity.org

Благодійна організація New Story з Сан-Франциско у партнерсві з компанією ICON проєктує та будує квартали доступних будинків з використанням технології 3D-друку, пише Spring wise.

Друк кожного будинку займає 24 години, його завершують місцеві будівельні експерти, а участь майбутніх власників житла – невід’ємна частина процесу.

Будинки зроблені з бетону, а для завершення будівництва наймаються місцеві робітники, які облаштовують покрівлю, встановлюють двері, вікна, сантехніку та електрику. Кожна конструкція містить дві спальні, кухню, вітальню та ванну, конструкції розраховані на протистояння землетрусу. Організація будує лише квартали, розташування кожного нового району будується в безпосередній близькості від основних місць роботи та навчання.

Фото: Icon

Перша спільнота з надрукованих будинків знаходиться в Табаско, що в Мексиці, і складається з 50 будинків. Для заселення в нові будинки обрали сім’ї, середній дохід яких не перевищує 76 доларів. Благодійна організація провела опитування 500 сімей, в ході якого 74% респондентів заявили, що не відчувають себе в безпеці в своїх нинішніх житлових умовах і що це сильно впливає на якість життя.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button