Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 295 днів. За цей час ми опублікували 23622 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Getty Images

Засновник Microsoft Білл Гейтс вважає, що всі багаті країни повинні перейти на споживання 100% синтетичної яловичини. Про це він сказав в інтерв’ю MIT Technology Review під час розмови про кліматичні проблеми.

Гейтс обговорив з журналістом проблему викидів парникових газів у сільському господарстві, зокрема через корів. На думку мільярдера, вирішити проблему в тваринництві дуже складно, і синтетичні альтернативи білка можуть знадобитися принаймні для яловичини. Зокрема, 80 найбідніших країн світу продовжать споживати звичайну яловичину, а ось в країнах із середнім і вище доходом можливий перехід на штучну.

«Я дійсно вважаю, що всі багаті країни повинні перейти на 100% синтетичну яловичину. Ви можете звикнути до різниці смаків, є також твердження, що з часом смак зроблять ще кращим», – сказав Гейтс.

Нещодавно засновник Microsoft став найбільшим фермерським землевласником в США. Тепер йому належить 98 тисяч гектарів фермерських угідь і 12 тисяч акрів інших типів землі. Таким чином Гейтс може використовувати цю землю для розвитку сталого фермерства. Одним з проєктів Фонду Білла і Мелінди Гейтс є Gates Ag One – ініціатива з інвестицій в малий фермерський бізнес.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button