Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 292 днів. За цей час ми опублікували 23595 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: nestle.com

Швейцарська компанія Nestle в 2021 році випустить на ринок свій перший веганський шоколад – батончик KitKat V. Молоко в продукті замінить рисова суміш, пише Bloomberg.

Компанія також експериментувала з соєю і мигдалем, але вони додавали незвичні відтінки смаку. На розробку шоколаду пішло близько двох років. Основною проблемою при створенні веганського молочного шоколаду є отримання кремоподібної текстури при змішуванні з какао та цукром.

KitKat V можна буде купити онлайн і в обмеженій кількості на полицях магазинів певних країн. Потім батончик, можливо, вийде на більш широкий ринок.

Nestlе вже випускає веганське морозиво, вершки для кави, капучіно та латте на рослинній основі, немолочні сири і напої на базі рису, вівса та гороху.

Нагадаємо, нещодавно кондитерська компанія АВК почала виробляти м’ясо з рослинної сировини.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button