Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 293 днів. За цей час ми опублікували 23607 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Steinar Engeland, unsplash.com

Уряд Данії виділив 70 мільйонів євро на створення велоінфраструктури. Гроші виділено на створення 20 придорожніх проєктів, які передбачатимуть будівництво велодоріжок паралельно державним дорогам. Вони будуть розташовані по всій території країни, забезпечуючи не просто альтернативний режим мобільності, а й альтернативну транспортну інфраструктуру, пише The Mayor.

Нові велодоріжки забезпечать школярам та студентам безпечний маршрут до навчальних закладів і зроблять ще зручнішою поїздку на роботу для дорослого населення. Нова інфраструктура з’єднає передмістя з великими містами.

Цю ініціативу підтримують основні політичні партії. Хоч Данія має одну з найрозвиненіших велоінфраструктур у світі – уряд впевнений, що можна зробити більше. Така політика в країні користується широким схваленням і викликає резонанс у громадян.

У Копенгагені 12 тисяч кілометрів велодоріжок. Велоінфраструктура міста відома своїми магістралями протяжністю кілька десятків кілометрів, які з’єднують центральні райони з передмістями.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button