Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23637 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Andriyko Podilnyk

Європейський молодіжний форум оголосив перелік півфіналістів, які продовжать боротьбу за титул Європейської молодіжної столиці 2024, пише The Mayor. До цієї четвірки потрапили Львів, Кишинів (Молдова), Гент (Бельгія), Веспрем (Угорщина). Ім’я переможця повідомлять у листопаді 2021 року.

Координатором процесу участі Львові у конкурсі виступила команда центру для молоді – МолоДвіжЦентр.Львів.

«У статусі Молодіжної столиці 2024 Львів прагне розкрити концепцію Molo. Ці 4 літери мають потенціал і зміст на локальному й національному рівнях, а також значний європейський контекст», – йдеться на сайті Львівської міськради.

Щороку Європейський молодіжний форум присуджує звання Європейської молодіжної столиці новому місту. Ця нагорода призначена для розширення прав і можливостей молоді.

Щоб отримати цей статус, міста повинні продемонструвати, як їхні ініціативи і проєкти позитивно впливають на молодь. Зокрема, вразовується можливість для молоді не тільки висловитися, але й бути почутими.

До 23 травня Львів має подати заяву, у якій викладе «велику програму культурних, соціальних і політичних заходів і заходів, пов’язаних з молоддю».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button