Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 298 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: 24tv.ua

Першу швидкісну електричку за маршрутом Святошин – Буча в рамках проєкту City Express – запустять 15 березня. Раніше виконуючий обов’язки члена правління Укрзалізниці Олександр Перцовський повідомляв, що електричку запустять цієї п’ятниці, 12 березня.

15 березня керівництво регіональної філії «Південно-Західна залізниця» АТ «Укрзалізниця» і голова КМДА, мери міст Ірпінь, Буча та селищний голова Коцюбинського підпишуть меморандум про взаєморозуміння та співробітництво. Після цього запустять перший потяг в рамках проєкту. Він курсуватиме у пікові години перевезень вранці та ввечері та зупинятиметься на станціях Святошин, Біличі, Ірпінь та Буча.

Електричка відправлятиметься зі станції Святошин о 05:54 та прибуватиме на станцію Буча о 06:17. Наступні рейси відправлятимуться зі станції Святошин о 06:58, 08:23, 17:30, 18:34, 19:38.
У зворотному напрямку зі станції Буча у перший рейс поїзд відправиться о 06:27, потім – о 07:31, 08:56 та о 18:03 й 19:07.

Проєкт Kyiv City Express має на меті модернізувати й налагодити сполучення між Києвом і містами-супутниками, зокрема броварський, білоцерківський, трипільський та бориспільський напрямки. Укрзалізниця також обіцяє впровадити єдиний квиток та персоніфікацію пасажирів.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button