Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23471 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Весна — час, коли розквітають не лише квіти, а й людські душі. Цей сезон супроводжує свіжість, оновлення природи, яскраві барви та приємні запахи. Обрати туалетну воду, ідеальну для весни 2021, — нетривіальне завдання.

На сайті EVA.UA можна побачити, як багато жіночих ароматів пропонують сучасні виробники парфумерії. Поговоримо сьогодні про те, які композиції вдалі для березня, квітня та травня.

Кращі парфуми для весни:

Парфуми не повинні мати важкий шлейф, який довго висить у повітрі. Фахівці радять обирати туалетну воду з такими нотами.

  • солодкими — ідеально підходять для дівчат та жінок різного віку, але варто слідкувати за балансом, щоб поєднання ароматів не стало приторним;
  • фруктовими — запахи яблука, персика, ананаса, абрикоса заряджають енергією та дарують відчуття свята;
  • цитрусовими — наявність бергамота або лимона викликає ефект пробудження, що дуже потрібно після зими;
  • квітковими — у парфумах використовують троянди та піони, тюльпани та фіалки — кожна дівчина легко знайде оптимальний варіант на свій смак.

Важливо розуміти, що жіночий аромат — це дуже інтимна річ, до вибору якої варто ставитися уважно та обережно. Не варто опиратися лише на актуальні тренди та поради інших, адже кожні парфуми розкривають унікальний характер та настрій.

Весна — сезон, якому притаманна сильна мінливість. У березні можуть бути заморозки та снігопади, а травень вразить різкими переходами від проливного дощу до майже літньої спеки. Тому варто мати під рукою парфуми на будь-яку погоду. Наприклад, прохолодним дням пасують трохи солодкі аромати квітів — обирайте композиції на основі жасмину з нотками мигдалю чи ладану та точно не помилитеся.

Теплу весну краще зустрічати з пудровими парфумами. Останніми роками велику популярність у світі отримали аромати з ревенем. Вони водночас кислі та солодкі, добре освіжають. Ревінь чудово складається в гармонійну композицію з ваніллю.

Актуальні аромати для жінок навесні 2021

Від загальних правил перейдемо до кращих жіночих ароматів для весни 2021. Почнемо з Le Jardin de Monsieur Li Hermes. Ця композиція приваблює своєю незвичністю. Хто б ще здогадався поєднати ніжний жасмин та запах вологого каменя? А додати до них ноти цитрусу та м’ятну свіжість? І в результаті ми отримали оригінальний аромат, який чудово пасує до весняного образу сучасної дівчини.

Романтичних жінок можуть зацікавити парфуми L’occitane Pivoine Flora. Свіжість бергамота ззовні, ноти півонії та троянди всередині — така композиція не зможе залишити вас байдужою. Це дуже благородний продукт, легкий шлейф якого буде залишати по собі лише приємні враження. Рекомендуємо L’occitane Pivoine Flora усім поціновувачкам квіткової парфумерії, які шукають відповідний аромат собі на весну.

Подивимось, що пропонують інші відомі виробники парфумерії:

  • Guerlain — серія Aqua Allegoria цього бренду містить у собі приємні аромати на будь-який випадок, для весни підійдуть парфуми Pamplelune та Flora Cherrysia. Перші приємно здивують поєднанням грейпфруту з імбиром, а другі нагадають про квітучі дерева сакури в саду.
  • Chanel — неймовірний квітково-фруктовий аромат Chance досі залишається одним з кращих варіантів для весни, а його нова інтерпретація стала ще більш ніжною та жіночною.
  • Dior — парфуми Miss Dior Rose N’Roses пахнуть коханням, ці троянди перенесуть вас на квіткове поле міста Грасс.
  • Kenzo — туалетна вода Flower Poppy Bouquet була створена 20 років тому, парфумер додав до неї ноту маку, а сьогодні продукт отримав переосмислення та сповнився фруктових і деревних акордів.

Жіноча парфумерія з нотами тюльпана

Традиційною квіткою, яку використовують під час створення парфумерії, є троянда. Але виробники добре знають, що є й інші чудові квіти, аромати яких можуть стати основою для виготовлення дивовижних парфумів. В Україні навесні жінкам часто дарують тюльпани. Пропонуємо кілька парфумів з ароматом тюльпана, які здатні вас зацікавити та прикрасити собою весняні дні.

На першому місці – Island від Michael Kors. Цей аромат містить у собі не лише запах тюльпана, а ще й такі, не менш весняні ноти, як береза, яблуко та імбир. Композиція вийшла дуже незвичною та цікавою. Якщо ви шукаєте парфуми для жінки, яка полюбляє складні та нетривіальні речі, обов’язково зверніть увагу на Island.

Pure White Linen Estée Lauder — одні з найбільш рідкісних ароматів у переліку. Їх не так легко знайти, як може здатися. Запах цих парфумів складається з трьох рослин: червоного тюльпана, жасмину та жимолості. Дуже сміливе поєднання, яке гармонійно звучить саме навесні. Поєднання тюльпана та жасмину — завжди чудовий результат.

«Дорогоцінним каменем» у колекції жіночих парфумів стане Carat Cartier. Його ароматична композиція — це просто уособлення весни. Тут ви відчуєте запах гіацинту, нарцисів, фіалки, мімози.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button