Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 280 днів. За цей час ми опублікували 23517 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/nikonov.igor.kiev

Девелоперська компанія KAN Development розробляє проєкти будівництва заміського житла під Києвом. Про це в інтерв’ю Інтерфакс-Україна повідомив засновник компанії Ігор Ніконов.

«Це будуть і котеджі, і дуплекси, і таунхауси, і двоповерхові будинки. Ми розробляємо зараз дуже багато нових форматів… Ми також розглядаємо можливість реалізації котеджного проєкту і в межах міста, але це порівняно невеликий формат», – заявив Ніконов.

Зараз у розробці перебуває шість проєктів, «загалом всі великі, комплексна забудова», зазначив він.

KAN Development, яка раніше будувала проєкти в межах Києва – ЖК Комфорт Таун, Файна Таун, Respublika, Tetris Hall, Diamond Hill, бізнес-центри 101 Tower та IQ тощо, – за словами Ніконова, зараз змінила погляд на заміське житло. Адже пандемія коронавірусу змінила ставлення киян до житла.

«Здебільшого жителі столиці розглядали (житло) просто як місце, де можна переночувати. Але сьогодні стало очевидним, що світ змінився, і тепер вам потрібні не лише ліжко та чотири стіни, а повноцінне середовище існування, де на великій безпечній території буде комфортно провести кілька місяців в ізоляції», – вважає девелопер.

Читайте також інтерв’ю Хмарочоса з Ігорем Ніконовим.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button