Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 120 днів. За цей час ми опублікували 24972 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Markus Winkler, Unsplash

Nestlé змінить рецептуру вермішелі швидкого приготування «Мівіна» заради піклування про довкілля. Відтепер в упаковку не кластимуть пластиковий пакетик із олією. Натомість у вермішель вже на етапі виробництва додаватимуть соняшникову олію, повідомляє MMR.

У компанії порахували, що відмова від пакетика з олією в «Мівіні» дозволить зменшити використання пластика на 24,5 тонни на рік.

Крім того, запевняють, що використання соняшникової олії замість пальмової зменшить кількість насичених жирів у вермішелі на 80% та загальну жирність продукту на 20%.

«Мівіну» створила у 1995 році компанія «Техноком», заснована Фам Нят Вионгом – в’єтнамцем, що жив в Україні. У 2010 році він продав свою компанію концерну Nestlé за 150 мільйонів доларів, переїхав до В’єтнаму, де став першим в’єтнамським мільярдером. Торік Фам Нят Вионг отримав Орден «За заслуги» ІІІ ступеня за вагомий особистий внесок у зміцнення міжнародного авторитету України.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button