Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 298 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/Svyatoshino

Із дворів Деснянського та Святошинського районів почали прибирали старі гумові автомобільні покришки, які часто використовують як огорожі та «арт-об’єкти». Про це повідомили районні адміністрації в Facebook.

У Деснянський РДА пообіцяли прибирати покришки до повного очищення району.

Зазначимо, що у коментарях до дописів більшість людей висловлює невдоволення діями комунальників. Зокрема, вони вважають, що тепер у дворах буде запаркована зелена зона та вимагають встановити обмежувачі.

Першим районом, де масово почали прибирати покришки, став Дарницький. 19 березня комунальники там прибрали та віддали на утилізацію більш як 300 вживаних автомобільних покришок.

Гумові покришки при контакті з водою, землею або при нагріванні сонячними променями виділяють хімічно активні сполуки, які, після потрапляння в людський організм викликають важкі захворювання. Особливо дія цих канцерогенів посилюється у спекотний день, коли на шини потрапляють прямі сонячні промені.

Шини належать до IV класу відходів, є токсичними і вимагають спеціальних методів утилізації. Спалювання шин є неприпустимим через виділення в атмосферу небезпечних речовин.

 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button