Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23472 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Clem Onojeghuo, Unsplash

У Всеукраїнський день довкілля, 17 квітня, відбудеться благодійний забіг No Waste Run, за допомогою якого збиратимуть кошти на будівництво культурного центру «України Без Сміття», що популяризуватиме культуру сортування відходів.

Об’єкт, як планується, включатиме музей відходів і сортування, майданчик для «безпластикового» фермерського ринку, а також простір просто неба для арт-заходів.

Організатори забігу – фандрейзингова платформа Kind Challenge та соціальний стартап «Україна Без Сміття» — хочуть зібрати 1,5 мільйона гривень.

Щоб стати благодійником, потрібно пробігти символічні 2,5 кілометра або 10 кілометрів – на ВДНГ або в будь-якій іншій точці світу, самостійно або з командою. Учасники, які виконають умови забігу, отримають медалі з переробленого пластику, а також призи від партнерів забігу. Тим, хто бігтиме No Waste Run 2021 в іншому місті чи країні, медаль надішлють поштою безкоштовно. У бігунів також безкоштовно прийматимуть відсортовані відходи на переробку.

Щоб узяти участь, потрібно безкоштовно зареєструватися на платформі kindchallenge.net і створити свій профіль. Серед благодійних фондів обрати «Україна Без Сміття», а серед переліку забігів No Waste Run 2021 – 17.04. Потім слід зробити благодійний внесок від 500 гривень, який і є реєстраційним збором на забіг.

Після марафонів уздовж маршрутів часто залишаються купи сміття. Організатори No Waste Run прагнуть показати, що можна влаштовувати забіги «без відходів».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button