Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 281 днів. За цей час ми опублікували 23527 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Ilan Dov, unsplash.com

Південнокорейська LG закриє свій збитковий бізнес з виробництва смартфонів по всьому світу. Тепер компанія зосередиться на виробництві компонентів для електромобілів, розумних будинків, роботів та штучному інтелекті. LG визнала сектор мобільних телефонів надзвичайно конкурентним.

Очікується, що остаточно підрозділ мобільних телефонів закриють до 31 липня. Вже випущені смартфони будуть, як і раніше, доступні для продажу, а компанія протягом певного часу продовжить надавати сервісну підтримку і оновлювати ПО. Термін підтримки залежатиме від країни.

LG співпрацюватиме з постачальниками і діловими партнерами протягом усього періоду закриття підрозділу мобільних телефонів. Компанія продовжить використовувати свій досвід у виробництві смартфонів, зокрема, буде розробляти технології 6G для подальшого підвищення конкурентоспроможності в інших сферах бізнесу.

За майже шість років виробництва смартфонів LG зазнала збитків на 4,5 мільярди доларів. Компанія вела переговори про продаж частини бізнесу, але, не знайшовши покупців, вирішила закрити підрозділ.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button