Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 290 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах


Стартап з США Baltimore Wood Project збирає деталі занедбаних дерев’яних будинків, відходи від обрізки міських дерев, а також деревні залишки зі звалища, повідомляє EcoWatch.

Компанія створила економіку замкнутого циклу, побудовану на використанні старої деревини. Ця деревина послідовно проходить етапи сортування, сушіння і переробки. У підсумку виходить екологічний матеріал, який використовується в будівництві та виробництві меблів. Так, компанія Room & Board, яка випускає меблі ручної роботи, запустила спеціальну лінію продукції з використанням деревини.

Також стартап створює додаткові робочі місця. Зараз в місті з населенням майже 600 тисяч осіб рівень безробіття становить 8,5%, що більше ніж на 2% вище середнього в США.

Ми писали про Міжнародну команду фахівців з Дослідницької лабораторії лісових продуктів (Китай), університетів Меріленд і Колорадо (США), які розробили технологію виробництва скла з деревини.

Всі фото: baltimorewoodproject.org

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button