Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23472 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах


Мережа Ланет розриває співпрацю з медіагрупами StarLightMedia, Медіа Група Україна, 1+1 media, Inter Media Group та припиняє трансляції їх телеканалів у травні 2021 року, повідомляється на сайті провайдеру.

Провайдер звинуватив Нацраду з питань телебачення і радіомовлення у лобіюванні інтересів великих медіагруп, які монополізували ТВ-ринок, а тепер нав’язують провайдерам кабальні умови.

Зокрема, планується вимкнення із мережі провайдера:

  • ICTV, Новий канал, СТБ, М1, М2, ОЦЕ (StarLightMedia) – 1 травня 2021 року;
  • Україна, НЛО TV, Індиго TV (Медіа Група Україна) – 5 травня 2021 року;
  • 1+1, 2+2, ТЕТ, ПлюсПлюс, Бігуді, Уніан (1+1 media) – 19 травня 2021 року;
  • Україна, НЛО TV, Індиго TV (Медіа Група Україна) – 5 травня 2021 року;
  • 1+1, 2+2, ТЕТ, ПлюсПлюс, Бігуді, Уніан (1+1 media) – 19 травня 2021 року;

Квартал TV, Bolt, StarFamily, StarCinema, FilmUA Drama, КусКус, 36,6 (канали, що дистриб’ютуються 1+1 media) – 19 травня 2021 року;

Інтер, К1, К2, НТН, Мега, Enter-фільм, Піксель, Zoom (Inter Media Group) – 21 травня 2021 року.

Конфлікт між Ланетом і медіагрупами почався минулого року. Ланет звинувачує медіагрупи в тому, що вони протягом останніх років систематично підіймають роялті, які провайдер вважає завищеними та несправедливими.

У березні медіагрупи також повідомили про розірвання угоди з провайдером Ланет. За інформацією «Детектора медіа», невдоволення медіагруп викликала акція Ланету «Лютий GIG». За 33 гривні на місяць нові абоненти до кінця весни можуть користуватися послугами інтернету та мати доступ до понад 150 онлайн-телеканалів у сервісі «Ланет.TV».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button