Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 283 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах


У Львові на перехресті вулиць Стрийська та Чмоли створять ІТ Парк – Innovation District IT Park. На будівництво державний банк Польщі BGK виділить компанії «Девелопленд Груп» кредит у розмірі 81,5 мільйона євро, повідомляє пресслужба Львівського ІТ кластеру.

Загальна вартість будівництва першої черги проєкту становить 136 мільйонів євро, її планують відкрити у другій половині 2023 року. ІТ Парк загалом матиме офіси для десяти тисяч ІТ-фахівців, мультифункціональний центр та наукові лабораторії.

СЕО Львівського ІТ кластеру Степан Веселовський розповів Zaxid.net, що інвестори ІТ Парку очікували на цей кредит ще у лютому 2020 року, проте вийшла затримка через пандемію коронавірусу.

Серед інвесторів – українські та канадські компанії. Генпідрядник – польська компанія Unibep.

Innovation District IT Рark – найбільший інфраструктурний проєкт Львівського ІТ кластеру. Погодження на будівництво він отримав ще у 2017 році. На території 4,5 га розташуються офіси найвищого класу А, конференц-зали, комплекс інноваційних лабораторій, в яких студенти працюватимуть над дослідженням з провідних наук IT-сфери, мультифункціональний центр із гастрономічною та спортивною зонами, а також парк без доступу для автомобілів.

Першими резидентами ІТ Парку стали компанії GlobalLogic, N-iX, Intellias, SoftServe та Perfectial.

 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button