Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 296 днів. За цей час ми опублікували 23632 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: epravda.com.ua

Найбільший у світі міжнародний онлайн-сервіс пошуку автомобільних попутників BlaBlaCar запустить в Україні великий інжиніринговий хаб, де українські розробники будуть працювати над розвитком і масштабуванням платформи, повідомляє AIN.UA.

Наразі в інжиніринговій команді BlaBlaCar в Україні працює близько 20 осіб. До кінця цього року компанія планує збільшити кількість технічних фахівців до 50.

За допомогою команди українських інженерів та їх експертизі BlaBlaCar планує масштабувати продукт на інші країни і регіони, в тому числі, на країни Латинської Америки.

Команда буде працювати над створенням Global Distribution System, системи, яка лежить в основі агрегатора автобусних поїздок. GDS дозволить автобусним перевізникам підключитися до BlaBlaCar і опублікувати свої поїздки, а пасажирам – бронювати і купувати квитки. Також серед завдань – масштабування автобусного маркетплейсу на інші країни та поліпшенням продукту, створення і підключення нових функцій.

На сьогодні відкрито більше 13-ти вакансій для співробітників технічних спеціальностей. Зокрема, компанія шукає Java-розробників, Q&A фахівців, проєктних менеджерів та продуктових менеджерів. Рекрутінговий процес скрадатиметься з кількох етапів: технічна кваліфікація, практичне завдання, зустрічі з майбутніми колегами і керівниками. Більшість позицій доступні для роботи в повністю віддаленому режимі.

У кінці 2019 року BlaBlaCar в Україні придбав Busfor, найбільший агрегатор автобусних поїздок в Центральній і Східній Європі. Це дозволило BlaBlaCar отримати унікальні технології дистрибуції, бронювання та продажу автобусних квитків, на яких побудований автобусний маркетплейс.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button