Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 287 днів. За цей час ми опублікували 23569 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: kyivcity.gov.ua

На перехресті проспекту Степана Бандери і Тульської площі, на розі вулиць Івана Франка і Богдана Хмельницького, а також Андріївської і Петра Сагайдачного встановлять велосвітлофори, повідомляє КМДА.

У подальшому планується встановити велосипедні світлофори ще на 40 столичних вулицях. Зокрема, вздовж вулиць Митрополита Василя Липківського, Льва Толстого, Богдана Хмельницького, Хрещатика, Терещенківської, Святошинської, Жмеринської, Саксаганського, Урлівської, проспектів Повітрофлотського та Героїв Сталінграда, площі Льва Толстого та Набережного шосе.

Також цьогоріч у Києві заплановано подальше збільшення протяжності веломережі. Наразі розробляються нові схеми організації дорожнього руху 48 вулиць, на яких буде влаштована велоінфраструктура загальною протяжністю понад 66 кілометри, ще близько 32 – проєктуються. Таким чином у 2021 році обіцяють збільшити протяжність велоінфраструктури на 100 кілометрів.

Перші велосвітлофори у Києві встановили в минулому році на трьох перехрестях: вулиці Пушкінської з бульваром Тараса Шевченка, вулиці Богдана Хмельницького та Прорізної.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button