Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 296 днів. За цей час ми опублікували 23629 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Add Weed, unsplash.com

Сервіс таксі Uber може зайнятися доставкою канабісу, як тільки марихуана стане легальною на рівні федерального законодавства США. Зараз компанія зосередиться на доставці продуктів харчування та алкоголю, заявив в інтерв’ю CNBC гендиректор Uber Дара Хосровшахі.

Згідно з федеральним законодавством США, вживання канабісу вважається незаконним, але ряд законодавців вже висловлювалися в підтримку змін в цій сфері. Уряд протягом останніх кількох років не втручався в політику штатів, які зробили спроби легалізувати її використання.

Загалом, разом з округом Колумбія, канабіс для вживання в рекреаційних цілях дозволили в 16 штатах. Останніми, в березні, легалізували канабіс у штаті Нью-Йорк. Там закон дозволив доставку марихуани. Крім того, доставка канабісу особам від 21 року без обмежень дозволена в Каліфорнії, Неваді і Орегоні.

У лютому в компанії повідомили, що Uber купує американський стартап Drizly, що спеціалізується на доставці алкоголю. Сума операції складе близько 1,1 мільярда доларів, при цьому більша її частина буде виплачена акціями Uber. Після цього сервіс буде поступово інтегрований в платформу для замовлення їжі Uber Eats, але компанія продовжить підтримку та окремого додатка Drizly.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button