Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 298 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: ukrainer.net

Міністерство культури просить скасувати обрання Олени Гончарук директором Довженко-центру і провести повторне голосування для визначення переможця конкурсу. Про це йдеться в листі міністра Олександра Ткаченка до членів конкурсної комісії, повідомляє «Детектор Медіа».

До міністерства надійшла заява від кандидата на посаду гендиректора «Довженко-центру», Олексія Душутіна, щодо скасування результатів голосування. Душутін стверджує, що лише він один брав участь у засіданні конкурсної комісії в режимі відеоконференції. Це, на його думку, дискримінує його як учасника конкурсу і ставить у нерівні умови з іншими кандидатами.

У свою чергу, міністр Олександр Ткаченко у листі до членів конкурсної комісії просить повторно заслухати програму Душутіна на території Довженко-центру, після чого провести повторне голосування.

Натомість голова конкурсної комісії Ірина Подоляк зазначила, що підстав для перегляду результатів конкурсу немає, він відбувся у повній відповідності до законодавства. На думку Подоляк, лист міністра можна інтерпретувати, як тиск на конкурсну комісію.

15 квітня конкурсна комісія обрала Олену Гончарук головою Довженко-центру. Раніше вона керувала Музеєм кіно Довженко-Центру, а також очолювала піарслужбу Національного художнього музею Украґни.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button