Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 246 днів. За цей час ми опублікували 23266 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Будинок челяді поміщика Червинського в Тадіївці. Фото: Роман Маленков / ukrainaincognita.com

Київська обладміністрація оголосила про запуск сайту Мандруй Київщиною, на якому зібрано найцікавіші туристичні місця Київщини.

На сайті є мапа туристичних об’єктів Київщини, серед яких музеї, парки і заповідники, цікава архітектура, а також ресторани та бази відпочинку. Згадуються, зокрема, страусяча ферма, Білоцерківський водяний млин XIX століття, маяк на Київському морі, 600-річний дуб у Медвині, озеро Джерело Блакитної глини у селі Стайки, урочище Безодня. Під кожною локацією – її опис, місце розташування, години роботи, відгуки тощо.

Костел-усипальниця Підгорських, Антонів. Фото: kyivregiontours.gov.ua

Ще один розділ містить 10 пропозицій маршрутів Київською областю. Їх можна використовувати як подорожі на вікенд, адже кожен розраховано на два дні.

В іншому розіділ зібрано майже тридцять 3D-турів, які дозволяють оглянути локації онлайн.

Костел Антонія Падуанського, село Стара Котельня. Фото: Вікіпедія

В особистому кабінеті зареєстрований користувач може додавати нові місця, які вважає цікавими. Після перевірки адміністратором локація може з’явитися на сайті.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button