Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 299 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: unsplash.com

Кабінет міністрів не змінив тариф на електроенергію для населення, залишивши ціну на рівні однієї гривні 68 копійок за кіловат на годину, повідомив прем’єр Денис Шмигаль.

Уряд продовжує механізм дії покладених спеціальних обов’язків до 30 червня. Нові правила встановлюють, що держкомпанії «Енергоатом» та «Укргідроенерго» здійснюватимуть продаж електроенергії напряму постачальникам послуг за договорами. У цій системі виключається посередництво держпідприємства «Гарантований покупець».

У березні Кабмін ухвалив постанову щодо тарифу на електроенергію для населення. Його залишили незмінним на рівні 1,68 грн/кВт-год.

З першого січня цього року Кабмін скасував пільговий тариф на електроенергію для населення на перші 100 кіловат на годину на місяць по 90 копійок. До 31 березня 2021 року тариф зафіксували на рівні 1,68 гривні за кіловат на годину. З першого квітня уряд продовжив дію вказаної ціни на електроенергію для населення.

Даний медіа проєкт став можливим завдяки підтримці американського народу через Агентство США з міжнародного розвитку, наданій через USAID Проєкт енергетичної безпеки (ПЕБ). Грантоотримувач Проєкту - Журнал Хмарочос несе повну відповідальність за зміст публікацій, який не обов`язково відображає позицію USAID або Уряду Сполучених Штатів Америки.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button