Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23464 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: пресслужба КМДА

Другого травня у Гідропарку відкриють першу чергу тематичного парку, присвяченого динозаврам, повідомляє пресслужба КМДА.

Тут встановили понад 100 роботизованих фігур динозаврів реальних розмірів, тварин льодовикового періоду та комах-велетнів.

Такі Дино-парки в Україні влаштовує приватна компанія, зокрема їх облаштували у Буковелі, Дніпрі, Харкові, Вінниці та Рівному. Самі фігури виготовляють у Китаї за ескізами українських братів-скульпторів Богдана, Дмитра і Тараса Пилипонюків.

«Є такі, що розкривають ротову порожнину, є такі, що виляють головою, хвостом, моргать очима, і є такі, що з них буде виділятися слина. Є два динозаври, на яких встановлено сідла, в які можна буде посадити діток і провести фотосесію», – розповідав директор зоопарку у Вінниці, де торік створили Дино-парк.

За словами заступника голови КМДА Валентина Мондриївського, організатори Дино-парку спільно з містом відреставрували частину Гідропарку.

Вхід до атракціонів платний. Зараз інформації про вартість квитків немає, але, для прикладу, у Вінниці дорослий квиток коштує 150 гривень, дитячий – 100 гривень.

У 2019 році «Київміськрозвиток» презентував концепцію оновлення Гідропарку, яка передбачає облаштування нових атракціонів.

         

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button