Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 284 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: stadlerrail.com

Укрзалізниця домовилась зі швейцарською компанією Stadler CIS AG про локалізацію в Україні виробництва її пасажирського рухомого складу.

Сторони домовились разом докладати зусиль для розвитку пасажирських залізничних перевезень в Україні, а також залучати фінансування. Якщо Stadler CIS AG переможе в одному з тендерів та отримає замовлення на поставку рухомого складу для Укрзалізниці, компанія планує розглянути можливість локалізації виробництва в Україні.

За словами керівника Укрзалізниці Івана Юрика, поїзди виробництва Stadler можуть бути задіяні в приміських та регіональних пасажирських перевезеннях, а також у проєкті City Express.

Для розміщення виробництва швейцарцям запропонували розглянути Київський електровагоноремонтний завод. Технічні фахівці Stadler відвідали його і ряд інших локацій в лютому цього року.

В цьому році Укрзалізниця отримала фінансування на закупівлю близько 100 пасажирських вагонів та модернізацію залізничної інфраструктури.

Stadler Rail AG – швейцарський виробник рухомого залізничного складу. Компанія виробляє трамваї, потяги метро, приміські та швидкісні поїзди, залізничні та маневрові локомотиви, а також пасажирські вагони. Транспорт виробляють більш ніж на 20 підприємствах.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button