Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 282 днів. За цей час ми опублікували 23531 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Ide Alien / Unsplash

Фонд підтримки інновацій Social Investment Fund за підтримки Київради оголосив набір команд на безкоштовну онлайн-програму з підприємництва City Boost. Вона призначена для стартапів, метою яких буде благоустрій та розвиток міста.

Найкращі команди отримають можливість пілотного впровадження своїх проєктів у Києві вже до кінця року. Команда-переможець додатково отримає 50 тисяч гривень на розвиток стартапу.

«Програма триватиме три місяці в онлайн-форматі, та буде складатися з чотирьох інтенсивів: буткемпів та роботи над проєктами під менторством експертів із бізнесу та органів місцевої влади. Після третього буткемпу відбудеться попередній відбір проєктів. Стартапи, які пройдуть відбір, працюватимуть з індивідуальними менторами до фіналу, який відбудеться офлайн у Києві в середині вересня», – повідомила депутатка Київради, заступниця голови комісії з питань цифрової трансформації Ксенія Семенова.

Участь у конкурсі можуть брати команди з усієї України. Головне – можливість інтенсивно працювати над ідеєю у липні-вересні, готовність та спроможність реалізувати проєкт протягом трьох місяців після завершення програми.

Також є певні вимоги до стартапів: у складі команди повинно бути від двох до чотирьох людей. Розробка стартапу має бути на початковому етапі, а його тематика пов’язана із розвитком міста, – наприклад, з темами екології, розумного споживання, здорового способу життя, міської мобільності, нерухомості, культурної спадщини, прозорості влади.

Розклад програми:

  • липень: три навчальні онлайн-інтенсиви (буткемпи), присвячені дизайн-мисленню, валідації ідеї, створенню MVP, роботі з клієнтами, фінансовим і юридичним питанням та іншому;
  • кінець липня: відбір 10 фіналістів, які до фіналу працюватимуть з індивідуальними менторами;
  • серпень: менторські сесії від експертів з бізнесу та міської влади;
  • середина вересня: фінальний пітч, визначення переможців;
  • вересень-грудень: пілотування проєктів у місті Києві.

Реєстрація стартапів триватиме до 18 червня на офіційному сайті проєкту. До 25 червня буде оголошено результати відбору.

Партнери проєкту – стартап-інкубатор YEP і бізнес-портал mind.ua.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button