Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 284 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/richkovyi

На локацію вечірки «Річковий рейв» у промзоні Вишгорода 26 травня навідалися поліціянти, які повідомили, що захід не відбудеться через недотримання карантинних вимог. Про це повідомили організатори заходу в Facebook.

За їхніми словами, вони заздалегідь зверталися до Вишгородської міськради щодо проведення заходу, декілька разів зустрічались з мером і заступниками, а також спілкувалися з відділом туризму. Також організатори відправили у поліцію запит на забезпечення громадського порядку. Вони отримали всі необхідні дозволи.

«Але в середу на локацію Річкового навідалася група поліції і у приватному порядку повідомила, що захід не відбудеться, через недотримання карантинних норм. Ми запитали – які до нас вимоги? Що ми можемо зробити, щоб захід все ж таки відбувся. Відповідь на всі питання були лише одна – вимога скасувати захід!», – йдеться на сторінці заходу.

Під вечір 26 травня Андрію Копиленку, організатору заходу, надійшов лист з вимогою з’явитися на засідання комісії з питань районної техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Там повідомили, що захід проводити заборонено через неможливість дотримання карантинних вимог. Крім того, в кілометрі від заходу знаходиться шлюз і учасники річкового створюють потенційну загрозу для стратегічного об’єкта.

У протоколі засідання комісії, опублікованому на сторінці заходу в соцмережі, йдеться, що організатори не забезпечили карантинні вимоги, встановлені для жовтої зони. Також організатори не забезпечили можливість дотримуватись рівня шуму, що не перевищує рівнів, встановлених санітарними нормами.

Через це захід не відбудеться у ці вихідні. Водночас організатори обіцяють зробити все, щоб фестиваль відбувся. Всі квитки залишаються дійсними, а нові дати проведення фестивалю оголосять пізніше.

Нагадаємо, фестиваль мав розпочатися 28 червня у тестовому режимі та тривати до 30 травня. До лайн-апу заходу приєдналися вже 40 українських діджеїв.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button