Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 296 днів. За цей час ми опублікували 23636 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: kyivcity.gov.ua

У київському Центрі вакцинації проти Covid-19 протягом вихідних, 29-30 травня, вакцинували 3467 людей, повідомляє пресслужба КМДА.

Центр вакцинації запрацював у суботу на базі Міжнародного виставкового центру. Щеплення китайською вакциною CoronaVac протягом вихідних робили киянам, які зареєструвалися у додатку «Дія». У Центрі вакцинації працювали 16 бригад. До однієї бригади входять реєстратор, лікар та медсестра. Усі медики пройшли спеціальні навчання. У МВЦ створили усі умови для безпечного процесу вакцинації, а для надання екстреної медичної допомоги, якщо така знадобиться, чергує бригада «швидкої».

CoronaVac – вакцина виробництва китайської компанії Sinovac Biotech. У квітні Україна отримала першу партію цієї вакцини у 215 тисяч доз. CoronaVac не належить до вакцин, зареєстрованих у ЄС.

У Києві вже цього тижня розпочнуть вакцинувати працівників освітніх закладів. Для цього буде підготовлено десять вакцинальних центрів у кожному районі міста. Вакцинуватимуть працівників освіти вакцинами Pfizer.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button