Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 299 днів. За цей час ми опублікували 23649 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook/kyivurbancrew

На Арсенальній зроблять наземний перехід від станції метро до Kyiv Food Market. Рішення було прийнято на консультативній нараді представників місцевої влади та громадських активістів.

Створювати перехід будуть в рамках реалізації проєкту Громадського бюджету. Один з його авторів Влад Самойленко пояснив, що у проєкті було прописано додаткове створення переходів на цьому перехресті, через вулиці Московську та Мазепи, окрім основного на Грушевського.

На зустрічі погодили, що інвестор A-development, який здійснює реконструкцію усієї Арсенальної площі, готовий дофінансувати проєкт, наприклад, окремі елементи світлофорного об’єкту. Також компанія погодилась фінансово допомогти у створенні наземних переходів на інших ділянках.

Наразі сторони домовились обмінюватися документацією, щоб пришвидшити створення переходів.

До цього Центр організації дорожнього руху та Департамент транспортної інфраструктури розробили схему організації руху та комплексну схему всього кварталу і перехрестя зі світлофорним регулюванням. Проте проєкт не реалізовували через брак коштів.

Центр організації дорожнього руху вже оголосив тендер на розробку проєктної документації щодо реконструкції світлофору на розі вулиць Грушевського–Московська. Очікувана вартість – 50 тисяч гривень.

Ми писали, що на зустрічі представники місцевої влади заявили про готовність розробити системну програму доповнення підземних переходів в історичній частині міста наземними відповідниками.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button