Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 280 днів. За цей час ми опублікували 23517 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Viktor Nikolaienko / Unsplash

11-17 липня в Києві пройде літня школа «Вулиці для людей», яку організують U-Cycle, Екодія, Союз українських студентів у Німеччині та Департамент транспортної інфраструктури КМДА.

Протягом тижня учасники шукатимуть відповіді та рішення, якою має бути вулиця в сучасному місті, щоб бути комфортною для всіх; ознайомляться із сучасними інструментами для дизайну вулиць; опанують нові підходи транспортного та міського планування.

Школа матиме не лише теоретичний, а й практичний напрям. Учасники розбиратимуть реальні кейси київських вулиць. Робота буде сфокусована на застосуванні ДСТУ з планування та проєктування велоінфраструктури. Напрацювання літньої школи передадуть Дептрансу.

У школі братимуть участь німецькі та українські експерти з німецькою освітою. Робочі мови: українська та англійська. Матеріали та виступи англомовних експертів буде перекладено українською мовою.

До участі запрошують інженерів-проєктувальників, архітекторів, працівників муніципальних департаментів транспорту, центру організації дорожнього руху, урбаністів, соціологів, міських дослідників, студентів профільних спеціальностей, громадських активістів.

Участь безплатна – організатори покривають витрати на проїзд, проживання і харчування.

Реєстраційна форма відкрита до 14 червня.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button