Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 273 днів. За цей час ми опублікували 23462 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/iverbytskyi/

Кияни пропонують створити ландшафтний парк Юрковиця на території між пагорбами Щекавиця та Юрковиця на Подолі. Щоб Київрада розглянула цю ініціативу, потрібно підписати петицію в одному з закладів на Подолі.

Зараз ця земельна ділянка знаходить в оренді компанії «Керамблоки-інвест». Строк закінчення договору – 27 грудня 2021 року. Громада Подолу намагається не допустити продовження дії договору, який призведе до забудови цієї території.

Директор Cedos Іван Вербицький запевняє, що в будівництві житла в історичному центрі міста немає нагальної потреби.

«Генплан Києва перевиконаний у розрізі житлової забудови і недовиконаний за всіма іншими показниками. Дуже невелика кількість з тих людей, які найбільше потребують житла, купують дорогу нерухомість у новобудовах центральних районів. Зазвичай її купують ті, хто й так має де жити. Або ті, хто використовує квартиру як можливість надійно припаркувати гроші», – зазначає Вербицький.

Підписати петицію можна тут:

  • Veterano Brownie (вул. Нижній Вал, 39);
  • First Point (вул. Ярославська, 14/20);
  • Once in Kyiv (вул. Спаська, 11);
  • Espressoholic (вул. Хорива, 25);
  • Oh My (вул. Оленівська, 4-5);
  • Дилетант (вул. Юрківська, 57/17);
  • ХВЛВ (вул. Верхній Вал, 18).

Щоб підписати петицію, важливо мати українське громадянство, вік понад 18 років і київську прописку. Збір підписів триває до восьмого червня.

Також можна самостійно роздрукувати двосторонні бланки та зібрати підписи. Після цього – занести заповнені бланки у заклади ХВЛВ чи в LivingRoom в понеділок 7 червня із 16:00 до 23:00.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button