Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 265 днів. За цей час ми опублікували 23389 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Монсерратський монастир, Каталонія. Фото: Sebastian Pichler / Unsplash

Від сьогодні, сьомого червня, Іспанія відкриває в’їзд для вакцинованих проти COVID-19 туристів із країн поза ЄС, повідомляє Міністерство закордонних справ України.

Так, в’їзд дозволили тим, хто має довідку про вакцинацію, визнану Міністерством охорони здоров’я Іспанії, за умови попередньої перевірки санітарними органами.

Довідка про щеплення вважається дійсною, коли спливе не менш як 14 днів після отримання останньої дози вакцини. Іспанія визнає вакцини, затверджені Європейським агентством з лікарських засобів або схвалені ВООЗ.

Як зазначає La Vanguardia, наразі до таких відносяться Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Janssen, Sinopharm та Sinovac-Coronavac.

Крім того, всі пасажири мають завчасно перед прибуттям заповнити формуляр на порталі МОЗ Іспанії або завантаживши мобільний застосунок Spain Travel Health, та отримати QR код.

Поки що послаблення обмежень не поширюється на мандрівників з Індії, Бразилії та Південної Африки.

В Іспанії очікують прийняти приблизно 15 мільйонів туристів з липня до вересня. Це 40% туристів, які відвідали країну у 2019 році, до пандемії коронавірусу.

Від сьогодні в Іспанії також знято заборону на міжнародні круїзи, яка діяла понад рік.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button