Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23273 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: скріншот youtube

У британському місті Стаффордшир підірвали градирні історичної теплоелектроцентралі Rugeley. Весь процес зайняв лише п’ять секунд, пише місцеве видання StaffordshireLive.

Сотні містян зібралися неподалік ТЕЦ, щоб подивитися на знесення, хоч поліція закликала людей залишатися вдома і дивитися на процес онлайн.

Градирні висотою понад 117 метрів були одним з найбільших споруджень в Південному Стаффордширі з 1950-х років. Вугільна ТЕЦ забезпечувала електрикою мільйони будинків і була одним із символів вугільної промисловості регіону. ТЕЦ закрили в 2016 році. На її місці побудують 2,3 тисячі будинків з низьким рівнем викидів вуглецю, школу та великий парк біля річки.

Знесення проводила французька компанія Engie – вона й планує перепрофілювати територію під житло і нові робочі місця.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button