Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 291 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Humphrey Muleba / Unsplash

Сервіс оренди житла Airbnb розшукує 12 людей, які протягом року подорожуватимуть світом і житимуть виключно в помешканнях, орендованих на платформі.

Компанія оплачує вартість оренди та частково покриває транспортні витрати, а також допоможе з вибором житла. Натомість від учасників програми очікують відгуки про свій досвід. Це дозволить краще адаптувати сервіс до потреб сучасних номадів.

Airbnb помітила, що у порівнянні з позаминулим роком цьогоріч частка довгострокової оренди – від 28 днів і довше – збільшилася на 10%. Кожен десятий користувач платформи, який бронював помешкання на такий довгий період, зазначав, що веде кочовий образ життя. А ще 74% користувачів із п’яти країн зізналися, що бажали б жити десь-інде, аніж їхні роботодавці, коли скінчиться пандемія.

Програма триватиме з липня 2021 року до липня 2022-го. Заявки можна подавати до кінця червня за посиланням. Кожен учасник може взяти з собою у подорожі до трьох компаньйонів.

Обраних кандидатів консультуватимуть досвідчені номади – наприклад, Деббі та Майкл Кемпбелли, які вийшли на пенсію в 2013 році й відтоді зупинилися у 270 помешканнях на Airbnb в 85 країнах, – та інші експерти, такі як журналістка-мандрівниця Імані Башир.

Читайте також: Американський кочівник купив квартиру в Києві. Що це говорить про український ринок житла?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button